PRIVATLIVSPOLITIK FOR  CLEAN FACILITY

INTRODUKTION

Cleanfacility.dk er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi bruger de personlige oplysninger, vi indsamler om dig, når du bruger vores hjemmeside.

DATAANSVARLIG

Refusionspartner.dk er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

Refusionspartner.dk Rådhuspladsen 16 1110 København K

:info@cleanfacility.dk

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI? 

Vi indsamler forskellige personoplysninger om dig, når du bruger vores hjemmeside, herunder:

  • Navn, email, adresse, IP-adresse

HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi indsamler oplysninger om dig for at optimere vores services og indhold, og hvis du er enig, at e-maile dig om andre produkter og tjenester, som vi mener kan være af interesse for dig.

ADGANG TIL DINE OPLYSNINGER OG KORREKTION Du har ret til at anmode om en kopi af de oplysninger, vi har om dig. Hvis du vil anmode om en kopi af nogle eller alle dine personlige oplysninger, kan du kontakte os. Vi ønsker at sikre, at dine personlige oplysninger er nøjagtige og opdaterede. Du kan bede os om at rette eller fjerne oplysninger, du mener er unøjagtige.

COOKIES

Vores hjemmeside bruger cookies. For mere information om vores brug af cookies, se vores cookiepolitik.

ANDRE WEBSTEDER

Vores hjemmeside indeholder links til andre websteder. Denne privatlivspolitik gælder kun for denne hjemmeside, så når du linker til andre websteder, skal du læse deres privatlivspolitikker.

ÆNDRINGER I VORES PRIVATLIVSPOLITIK 

Vi holder vores privatlivspolitik under regelmæssig gennemgang, og vi vil placere eventuelle opdateringer på denne webside.

HVORDAN KONTAKTER DU OS?

Hvis du har spørgsmål om vores privatlivspolitik eller de oplysninger, vi har om dig, kan du kontakte os via de oplysninger, der er angivet i afsnit 2.

HVORDAN KAN DU KLAGER OVER BRUGEN AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Hvis du er utilfreds med vores håndtering af dine personoplysninger, har du ret til at klage til Datatilsynet:

Datatilsynet Borgergade 28, 5. 1300 København K E-mail: dt@datatilsynet.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 07:00 - 17:00
Lørdag og søndag: 09:00 - 16:00
Mails besvares alle dage

Clean Facility Danmark

Hindegade 6, 1303 København
Klik for rutevejledning